luni, 15 octombrie 2012

Brocoli copt cu usturoi

Acest tip de garnitura este foarte delicios, bun, usor de preparat, dar si modern. Daca veti aseaza aceasta garnitura alaturi de o bucata de pui, veti da un strop de culoare farfurii. Plus este foarte fresh datorita lamaii.

Ingrediente:
1 brocoli
2 linguri ulei de masline
1 lingura sare de mare
1/2 lingurita piper
2 catei de usturoi
1 lingurita suc de lamaie
Preparare:
Separati brocoli-ul in floricele mici, apoi spalati cu apa rece. Puneti florile intr-un bol si turnati uleiul, presarati sarea, piperul si usturoiul pisat sau taiat marunt. 
Pregatiti o tava cu o foaie de copt pe care asezati florile de brocoli.
Bagati tava in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 15, 20 minute.
Dupa ce scoateti de la cuptor, puneti sucul de lamaie si asezati in farfurie alaturi de felul principal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director